5 знака, че родителите на партньора ви пречат на връзката ви

Родителите влияят на изборите на вашия партньор
20
5 знака, че родителите на партньора ви пречат на връзката ви
Снимка: istock

Когато започнем нова връзка, обикновено сме с нагласата тя да се развие като дълготрайна. Но, по закона на любовта, нещата никога не са идеални. А какво е да бъдеш във връзка с партньор, чиито родители са токсични и кои знаци подсказват, че са такива?

Винаги се бъркат във връзката ви

Това е един от признаците, че половинката ви има токсични родители. Те непрекъснато намират начин да повлияят на взаимоотношенията ви, дори когато той/тя не постъпва правилно, заемат неговата страна.

Омаловажават ви като личност

Ако родителите на партньора ви винаги намират начин да засегнат вашето самочувствие, да се бъркат в решенията ви, които взимате с половинката си, било то и за това къде да живеете, как да се храните, как да почивате, това е знак, че тези хора са токсични. Може би е добре да си помислите как би се развила връзката ви в такава обстановка.

Не ви подкрепят, а предимно срещате критика

Критика за това как изглеждате, каква е професията ви, как се отнасяте с партньора си, как готвите, как отглеждате внуците им и т.н.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
женени с деца преди 4 години
с детето, копаеха дупки,ходиха да плуват. На следващата година картинката се повтаряше пак баба и внуче сутрин към обяд майката и лелята , но бъдещия чичо не беше с тях.
18
0
 
2
 
! Отговори
женени с деца преди 4 години
Гледах на моерето един случай.В продължение на няколко години една фамилия идваше на почивка. Всяка сутрин рано баба с внучето отиваха на плаж, след това в по-късните часове се излюпваше майката на детето, която се домъкваше със сестра си на плажа.И тъкмо ставаше време за обяд и бабата се изнасяше с внучето.На следващата година имаше попълнение сестра и си беше хванала гадже. Сутринта бабата и внучето отиваха на плаж към обяд идваха майката, лелята и бъдещия чичо, който започваше да се занимава
17
0
 
1
 
! Отговори
към Вратовръзка преди 4 години
Търски сериал в реалния живот. Освен, че гледаш по цял ден сериали трябва и да ги реализираш.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То е асно , че на бабите никой не им е длъжен да им гледа внуците
15
0
 
1
 
! Отговори
Вратовръзка преди 4 години
Какво е общото между торти, тъщи и свекърви - със свещи и студени.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи когато по-раничко във времето се осъзнаеш и им откажеш някоя услуга на скъпите роднини. А те пък вземат да ти се расърдят и ти заявят, че си "Неблагодарен !" за добрините си които си сторил за тях...дори спират всякаква комуникация с теб. А ти осъзнаваш , че са станали големи егоисти и манипулатори.Така разбираш , че роднините ти още са в пубертета
13
0
 
5
 
! Отговори
Пак до 9 преди 4 години
Голямата сестра изгледа и двете деца на сестра си докато завършиха гимназия. После единият замина да следва в чужбина и остана там.Голямата догледа и старите си родители, а сега малката сестра я притиска да се премести да живее в къщата, която имат в едно от софийските села, за да освободи апартамента за онзи син на по-малката сестра, който остана да следва в България и сега напира да се жени. Казва й: "Има автобуси, ще пътуваш, за да идваш на работа в София." Неблагодарността е нещо страшно!
12
0
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Когато приятелят на по-голямата си намери в чужбина работа, която не беше за изпускане, старата майка ревна, че ако голямата се омъжи и замине, тя - бабата, няма да може да глада хем внуците си, хем съпруга си, който рано беше развил тежка склероза. И голямата щерка от човещина остана уж докато поне по-големият племенник завърши основно училище - това беше условие, поставено от майката на децата, защото онова у-ще беше стабилно и с традиции.Накратко, голямата загуби приятеля си,той срещна друга
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Аз знам един такъв случай, но няма време да го разказвам тук. Свръхгрижовна баба и нагла по-малка сестра съсипаха живота на свястна, кротка и хубава жена, на която тръснаха да гледа двете деца на егоистичната по-малка сестра. По-малката напук на родителите си, се омъжи на 20 г., роди две и после получи отделен апартамент, а децата си остави при своите родители.Но всъщност ги гледаше по-голямата сестра, която беше на 26 г. и искаше първо да се дипломира, после да се омъжи
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Старото 7 са го махнали. Един почти всяка сутрин обяснява какво прави в двете нули. 8 беше отговор на неговото писание.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен родители във връзката се набъркват и братя/сестри.В повечто случаи когато си бил без връзка близкитети са свикнали да си човека на повикване.Родителите ти имат план за теб да им свършив някоя работа, а братята/сестрите да им гледаш децата (под претекст, че така тренираш за бъдеще, а те да намерят свободното време за себе си ).И когато се появи връзката твоите мили роднини продължават да се държат с теб, като човека нямащ право на личен живот
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7Сбъркал си статията.Твоят коментар е за онази, която обяснява какво човек може да сподели за себе си, когато разговаря с друг човек. Посочени са 8 теми. Ти предложи девета тема - тази, за която си писал тук.
7
1
 
10
 
! Отговори
Винаги имай предвид преди 4 години
Народът е отговорил на въпроса как е най-добре да гледаш свекър и особено свекърва - ПРЕЗ КЛЮЧАЛКАТА.Имайте предвид тази народна мъдрост, изпитана през вековете, и така си подреждайте живота, че никой да не може да ви се бърка. Родителите винаги се намесват "за добро", но ефектът не винаги е такъв, какъвто те са си представяли. Пък и не всеки родител се сеща, че чуждото чедо също е човек.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1, 3 и 4 - 100% правилни мнения.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отстранявате родителите или беш.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слабохарактерни и малодушни индивиди биха позволили да се случва подобно вмешателство,тежко му на този,който го търпи,дано на време се саферяса,че да го остави да си живурка с родителите си,докато смъртта ги раздели...За връзка е нужна житейската зрялост,че поемаш отговорност пред себе си и другия и се отделяш от семейството,което те е създало,за да изградиш свое,но в днешни времена все по -трудно,от материална гледна точка.Много мъже не им се пораства,предпочитат дори мъжка компания.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Посочете ми родител,Затова в белите държави децата се изнасят от дома на родителите си, когато станат пълнолетни. Всички общества, в които 30-40, че и 50-години живеят с мама са бедни.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мише, вече не се ли научи да броиш? Това са неинтересни теми! Кажи още нещо за миризмата на скротума.
1
4
 
8
 
! Отговори
Посочете ми родител, преди 4 години
който не би се опитал да влияе на избора на детето си. Въпросът е как точно влияе и какви морални норми спазва.Какво значи "бърка се във връзката ви". Създава кавги между вас? Има ли такъв, който не би изказал своето мнение за онова, което предприемате съвместно с детето му? Въпросът е доколко вашето гадже се подчинява на мнението им.Критични са? Всеки родител се отнася критично, когато преценява гаджето на детето си. Но ако ви омаловажават, това е лошо. Замислете се как да промените това.